THIRRJE PËR APLIKIM: TRAJNIME DHE PUNËTORI PËR STUDENTËT E FAKULTETIT JURIDIK

Në kuadër të projektit “Raising citizens’ Awareness and Trust in the Institutions of the Justice System”, i financuar nga Bashkimi Evropian dhe i implementuar nga Lëvizja FOL dhe Qendra FIT, hapet thirrja për të gjithë studentët e Fakultetit Juridik nga gjitha universitetet publike në Kosovë për të aplikuar për t’u bërë pjesë e trajnimeve dhe punëtorive […]

Trajnim falas për Advanced Javascript

Qendra për Studime të Avancuara FIT, në partneritet me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka filluar implementimin e projektit “ Diversiteti në kodim: Krijimi i trajnimeve të kodimit për të rinjtë e komuniteteve e ndryshme etnike në Kosovë” që do të ofrojë trajnime në fushën e programimit. Në total, dymbëdhjetë (12) pjesëmarrës nga e […]

Qendra për Studime të Avancuara FIT është në kërkim të një eksperti/eje

Postimi për Ekspert Vëmendje!   Qendra për Studime të Avancuara FIT është në kërkim të një eksperti/eje për përpilimin e materialeve për dy kurse online kundër korrupsionit në kuadër të projektit “Raising citizens’ awareness and trust in the institutions of the justice system” që financohet nga Bashkimi Europian dhe implementohet nga Lëvizja FOL dhe Qendra […]

Trajnim falas ne gjuhen programuese Quality Assurance

Qendra FIT, me përkrahjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në kuadër të projektit “Diversiteti në kodim: Krijimi i trajnimeve të kodimit për të rinjtë e komuniteteve e ndryshme etnike në Kosovë”, që do të ofrojë trajnime në fushën e programimit, hap thirrjen per trajnimin e radhës. Bëhet fjalë për trajnimin në gjuhën programuese […]

Trajnim falas ne gjuhen programuese Python

Qendra FIT, me përkrahjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në kuadër të projektit “Diversiteti në kodim: Krijimi i trajnimeve të kodimit për të rinjtë e komuniteteve e ndryshme etnike në Kosovë”, që do të ofrojë trajnime në fushën e programimit, hap thirrjen per trajnimin e radhës. Bëhet fjalë për trajnimin në gjuhën programuese […]

FTESË PËR SHPREHJE TË INTERESIT PËR OFRUES TË TRAJNIMEVE TË KURSEVE TË PROGRAMIMIT

FTESË PËR SHPREHJE TË INTERESIT PËR OFRUES TË TRAJNIMEVE TË KURSEVE TË PROGRAMIMIT   Në kuadër të projektit “Diversiteti në kodim: Krijimi i trajnimeve të kodimit për studentët e komuniteteve e ndryshme etnike në Kosovë”. Qendra për studime te avancuara FIT ka hapur ftesë publike për shpalljen të interesimit për ofertuesit e trajnimeve profesionale për […]

Qendra për Studime të Avancuara FIT është në kërkim të një kompanie të produksioneve multimediale të ofrojë shërbime audio/video

Postimi për kompani Vëmendje! Qendra për Studime të Avancuara FIT është në kërkim të një kompanie të produksioneve multimediale të ofrojë shërbime audio/video për nevojat e projektit “Raising citizens’ awareness and trust in the institutions of the justice system” që financohet nga Bashkimi Europian dhe implementohet nga Lëvizja FOL dhe Qendra për Studime të Avancuara […]

Kosovo Anti-Corruption Week

Qendra per studime te avancuara FIT do te shenoje javen kunder korrupsionit me nje konference “Te rinjte te bashkuar kunder korrupsionit. Ne kete conference kanë qenë pjesemarres nxenesit e shkollave bashkepunuese si dhe zyrtare te ndryshem te institucioneve relevante. Gjate konferences, nxenesit poashtu do te paraqesin punimet e tyre rreth temes se Antikorrupsionit.    

Ceremonia përmbyllëse e aktiviteteve të projektit për internet të sigurt

Me datë 12.12.14 u mbajt ceremonia përmbyllëse e aktiviteteve të projektit “Promovimi i Përdorimit të Internetit në mënyrë të Sigurt dhe të përgjegjshme nga ana e Fëmijëve” për vitin 2014 i bërë nga Qendra për Studime të Avancuara FIT në bashkëpunim me Save the Children. Gjatë ceremonisë u shpalosen aktivitetet e bëra me fëmijët, prindërit, dhe […]

Ceremonia e ndarjes se çmimeve per shkollat fituese

Projekti per riciklimin e baterive te vogla. Vendin e parë e zuri shkolla fillore “Faik Konica” (19.5 kilogramë bateri), vendin e dytë shkolla fillore “Mitrush Kuteli” (14.5 kilogramë bateri), ndërsa vendin e tretë e zuri shkolla fillore “Hasan Prishtina” (11 kilogamë bateri).