>10 vite,
më shumë se 16500 të rinj,
në dhjetëra komuna të kosovës…

Nga aktiviteti i Qendrës FIT përgjatë viteve kanë përfituar mijëra të rinj, mësimdhënës dhe prindër. Puna jonë me përkushtim të madh është shtrirë në të gjitha rajonet e Kosovës.

This is the impact YOU helped us achieve in 2020-21

6,61,752

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inv.

1,46,467

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inv.

9,652

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inv.

2,176

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inv.

7,582

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inv.

Fusha e veprimit dhe avokimit

Edhe pse fokusi më i madh ka qenë ndërgjegjësimi për përdorim të sigurt të internetit, aktiviteti ynë është zgjeruar edhe në fusha tjera, si:

Lufta kundër të gjitha formave të abuzimit të fëmijëve

Forcimi i demokracisë dhe kultivimi i kulturës së sinjalizimit

Lufta kundër korrupsionit

Përmirësimi i pozicionit të grupeve të margjinalizuara

Lufta kundër ekstremizmit të formave të ndryshme

Histori Suksesi