Aktivitetet e Fundit

Aktivitetet tona te fundit në shkollat fillore dhe ato me nxënës në qytet.

Lexo më shumë rreth artiviteteve tjera duke klikuar këtu

blog-img-3111 blog-img-3111
Konkurs për Hulumtues dhe Zyrtar të projekteve

Konkurs për Hulumtues & Zyrtar të projekteve   Data e publikimit:  30 prill 2021 Data...

blog-img-4140 blog-img-4140
Kursi online Gjuha e Urrejtjes

Qendra për Studime të Avancuara FIT(Qendra FIT ) me përkrahje të Ministrisë së Kulturës, Rinisë...

blog-img-4083 blog-img-4083
Ftesë për shprehje të interesit për ofrues të trajnimeve të kurseve të programimit

FTESË PËR SHPREHJE TË INTERESIT PËR OFRUES TË TRAJNIMEVE TË KURSEVE TË PROGRAMIMIT   Numri...

Aktiviteti i ardhshëm

blog-img-2801 blog-img-2801
Dita e internetit të sigurt 2021 "Së bashku për një internet më më mirë"

Kosova ka formuar Komitetin Kosovar për Ditën e Internetit të Sigurt (KKDIS), që është anëtarësuar...

Publikimi i fundit

blog-img-4184 blog-img-4184
Nuk ka vend për gjuhë të urrejtjes në internet

Qendra për Studime të Avancuara FIT (Qendra FIT), me përkrahje nga Agjencia Suedeze e Bashkëpunimit...

Video Lajm

blog-img-4157 blog-img-4157
Ndryshimi i gjuhës mund të ndryshoj botën

Kjo video-broshurë përmban udhëzime për raportimin e gjuhës së urrejtjes në rrjetet më të njohura...

Rrjetet Sociale