Aktivitetet e Fundit

Aktivitetet tona te fundit në shkollat fillore dhe ato me nxënës në qytet.

Lexo më shumë rreth artiviteteve tjera duke klikuar këtu

blog-img-3327 blog-img-3327
Së bashku për një internet më të mirë

Infografi më tregon se si të gjithë mund të punojmë “Së bashku për një internet...

blog-img-3111 blog-img-3111
TRAJNIME PËR MENAXHIMIN E RRJETEVE SOCIALE

TRAJNIME FALAS PËR MENAXHIMIN E RRJETEVE SOCIALE A dëshironi të punësoheni si menaxherë të rrjeteve...

blog-img-2844 blog-img-2844
FTESË PËR SHPREHJE TË INTERESIT PËR OFRUES TË TRAJNIMEVE “SOCIAL MEDIA MANAGEMENT” (MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE)

FTESË PËR SHPREHJE TË INTERESIT PËR OFRUES TË TRAJNIMEVE “SOCIAL MEDIA MANAGEMENT” (MENAXHIMI I RRJETEVE...

Aktiviteti i ardhshëm

blog-img-2801 blog-img-2801
Dita e internetit të sigurt 2020 "Së bashku për një internet më më mirë"

Kosova ka formuar Komitetin Kosovar për Ditën e Internetit të Sigurt (KKDIS), që është anëtarësuar...

Publikimi i fundit

blog-img-3471 blog-img-3471
MANUAL PËR ZBATIMIN E LIGJIT NR.06/L-085 PËR MBROJTJEN E SINJALIZUESVE

MANUAL PËR ZBATIMIN E LIGJIT NR.06/L-085 PËR MBROJTJEN E SINJALIZUESVE 15 – Manuali per Sinjalizues...

Rrjetet Sociale