Duke qenë pjesë e FIT, do të jeni pjesë e një organizate që është në shërbim të komunitetit. Në organizatën tonë, puna juaj është e barabartë me kontribut në të mirë të shoqërisë. Me ne, ju do të jeni në gjendje të vazhdoni të ngriteni në karrierën tuaj duke punuar në projekte interesante bashkë me njerëz të mirë në të gjithë vendin. Duke iu bashkuar ekipit tonë, ju do të punoni në një organizatë puna e së cilës tashmë vlerësohet nga shumë institucione vendore dhe ndërkombëtare. Shkurt, në një mjedis vibrant, të ngrohtë dhe mikpritës, angazhimi juaj është vlerë e shtuar. 

Na ndiq në median sociale