Shpërndaje

10, shtator, 2021

Trajnim falas për Advanced Javascript

Qendra për Studime të Avancuara FIT, në partneritet me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka filluar implementimin e projektit “ Diversiteti në kodim: Krijimi