KONTAKTI

Në Qendrën FIT, ne besojmë thellë në fuqizimin e grupeve më të ndjeshme të shoqërisë, me fokus veçantë te të rinjtë dhe fëmijët. Përveç që liria, siguria e barazia e tyre janë ideal i pazëvendësueshëm për ne, pozicionimi më i mirë i tyre në shoqëri i shërben edhe ekonomisë e stabilitetit politik të vendit. Prandaj ne, duke bashkëpunuar ngushtë me donatorët tanë, institucionet, familjet, mësimdhënësit dhe komunitetin e gjerë synojmë të jemi një urë lidhëse mes të rinjëve dhe potencalit të tyre.

Në Qendrën FIT, ne besojmë thellë në fuqizimin e grupeve më të ndjeshme të shoqërisë, me fokus veçantë te të rinjtë dhe fëmijët. Përveç që liria, siguria e barazia e tyre janë ideal i pazëvendësueshëm për ne, pozicionimi më i mirë i tyre në shoqëri i shërben edhe ekonomisë e stabilitetit politik të vendit. Prandaj ne, duke bashkëpunuar ngushtë me donatorët tanë, institucionet, familjet, mësimdhënësit dhe komunitetin e gjerë synojmë të jemi një urë lidhëse mes të rinjëve dhe potencalit të tyre.

Qendra per Studime te Avancuara FIT

Misioni i organizatës është përmirësimi i pozitës së grupeve më të ndjeshme të shoqërisë përmes hulumtimit, avokimit, edukimit dhe ndërgjegjësimit. Grupet kryesore të synuara të Qendrës FIT përfshijnë fëmijët, të rinjtë, studentët, të moshuarit, gratë, të papunët, etj.

Në veçanti, FIT promovon përdorimin e sigurt dhe të përgjegjshëm të internetit nga të rinjtë përmes një strategjie të qëndrueshme të informimit dhe ndërgjegjësimit të prindërve, mësimdhënësve dhe vetë fëmijëve përmes teknikave të ndryshme, si: ligjëratave, punëtorive, kurseve online, broshurave, raporteve dhe moduleve të ndryshme.
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inv.
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inv.

Ngjarje

10

Një dekadë kontribut, punë dhe angazhim për një mjedis më të sigurt për të gjithë.

ÇFARË BËJMË

THIS IS THE IMPACT YOU HELPED US ACHIEVE IN 2020-21

6,61,752

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inv.

1,46,467

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inv.

9,652

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inv.

PUBLIKIMET

NUK KA VEND PËR GJUHË TË URREJTJES NË INTERNET

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

NUK KA VEND PËR GJUHË TË URREJTJES NË INTERNET

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

NUK KA VEND PËR GJUHË TË URREJTJES NË INTERNET

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

BASHKOHU

Bëhu Anëtar

Bëhu Vullnetar

Dhuro

Puno me ne