Dhuro

Mbështetja juaj ka fuqinë për të transformuar jetën për të rinjtë, familjet dhe komunitetet e tëra. Duke mbeshtetur aktivitetet dhe projektet tona, ju bëheni pjesë e fuqizimit të grupeve më të ndjeshme të Kosovës.
Faleminderit që po e bëni të mundur këtë punë jetësore!

Zgjidhni vlerën që dëshironi të dhuroni

Kontribuo në projektet tona. Bëhu pjesë e akvtivizimit qytetar bashkë me ne. Për më shumë informata, na shkruani në emailin tonë: [email protected].