THIRRJE PËR APLIKIM: TRAJNIME DHE PUNËTORI PËR STUDENTËT E FAKULTETIT JURIDIK

Në kuadër të projektit “Raising citizens’ Awareness and Trust in the Institutions of the Justice System”, i financuar nga Bashkimi Evropian dhe i implementuar nga Lëvizja FOL dhe Qendra FIT, hapet thirrja për të gjithë studentët e Fakultetit Juridik nga gjitha universitetet publike në Kosovë për të aplikuar për t’u bërë pjesë e trajnimeve dhe punëtorive […]

Njoftim për shtyrje të afatit të aplikimit sipas thirrjes publike

  Qendra për studime te avancuara FIT njofton të gjitha Akademitë e Trajnimit dhe agjencitë e përafërta  se është shtyrë afati i aplikimit deri më 8 nëntor 2023 për aplikim në kuadër të projektit “Diversiteti në kodim: Krijimi i trajnimeve të kodimit për studentët e komuniteteve e ndryshme etnike në Kosovë”. Qendra për studime te […]

Elementor template

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in […]

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!