THIRRJE PËR APLIKIM: TRAJNIME DHE PUNËTORI PËR STUDENTËT E FAKULTETIT JURIDIK

Në kuadër të projektit “Raising citizens’ Awareness and Trust in the Institutions of the Justice System”, i financuar nga Bashkimi Evropian dhe i implementuar nga Lëvizja FOL dhe Qendra FIT, hapet thirrja për të gjithë studentët e Fakultetit Juridik nga gjitha universitetet publike në Kosovë për të aplikuar për t’u bërë pjesë e trajnimeve dhe punëtorive […]

Trajnim falas për Advanced Javascript

Qendra për Studime të Avancuara FIT, në partneritet me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka filluar implementimin e projektit “ Diversiteti në kodim: Krijimi i trajnimeve të kodimit për të rinjtë e komuniteteve e ndryshme etnike në Kosovë” që do të ofrojë trajnime në fushën e programimit. Në total, dymbëdhjetë (12) pjesëmarrës nga e […]

Qendra për Studime të Avancuara FIT është në kërkim të një eksperti/eje

Postimi për Ekspert Vëmendje!   Qendra për Studime të Avancuara FIT është në kërkim të një eksperti/eje për përpilimin e materialeve për dy kurse online kundër korrupsionit në kuadër të projektit “Raising citizens’ awareness and trust in the institutions of the justice system” që financohet nga Bashkimi Europian dhe implementohet nga Lëvizja FOL dhe Qendra […]

Trajnim falas ne gjuhen programuese Quality Assurance

Qendra FIT, me përkrahjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në kuadër të projektit “Diversiteti në kodim: Krijimi i trajnimeve të kodimit për të rinjtë e komuniteteve e ndryshme etnike në Kosovë”, që do të ofrojë trajnime në fushën e programimit, hap thirrjen per trajnimin e radhës. Bëhet fjalë për trajnimin në gjuhën programuese […]

Njoftim për shtyrje të afatit të aplikimit sipas thirrjes publike

  Qendra për studime te avancuara FIT njofton të gjitha Akademitë e Trajnimit dhe agjencitë e përafërta  se është shtyrë afati i aplikimit deri më 8 nëntor 2023 për aplikim në kuadër të projektit “Diversiteti në kodim: Krijimi i trajnimeve të kodimit për studentët e komuniteteve e ndryshme etnike në Kosovë”. Qendra për studime te […]

Trajnim falas ne gjuhen programuese Python

Qendra FIT, me përkrahjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në kuadër të projektit “Diversiteti në kodim: Krijimi i trajnimeve të kodimit për të rinjtë e komuniteteve e ndryshme etnike në Kosovë”, që do të ofrojë trajnime në fushën e programimit, hap thirrjen per trajnimin e radhës. Bëhet fjalë për trajnimin në gjuhën programuese […]

FTESË PËR SHPREHJE TË INTERESIT PËR OFRUES TË TRAJNIMEVE TË KURSEVE TË PROGRAMIMIT

FTESË PËR SHPREHJE TË INTERESIT PËR OFRUES TË TRAJNIMEVE TË KURSEVE TË PROGRAMIMIT   Në kuadër të projektit “Diversiteti në kodim: Krijimi i trajnimeve të kodimit për studentët e komuniteteve e ndryshme etnike në Kosovë”. Qendra për studime te avancuara FIT ka hapur ftesë publike për shpalljen të interesimit për ofertuesit e trajnimeve profesionale për […]

Qendra për Studime të Avancuara FIT është në kërkim të një kompanie të produksioneve multimediale të ofrojë shërbime audio/video

Postimi për kompani Vëmendje! Qendra për Studime të Avancuara FIT është në kërkim të një kompanie të produksioneve multimediale të ofrojë shërbime audio/video për nevojat e projektit “Raising citizens’ awareness and trust in the institutions of the justice system” që financohet nga Bashkimi Europian dhe implementohet nga Lëvizja FOL dhe Qendra për Studime të Avancuara […]

Elementor template

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in […]

Kosovo Anti-Corruption Week

Qendra per studime te avancuara FIT do te shenoje javen kunder korrupsionit me nje konference “Te rinjte te bashkuar kunder korrupsionit. Ne kete conference kanë qenë pjesemarres nxenesit e shkollave bashkepunuese si dhe zyrtare te ndryshem te institucioneve relevante. Gjate konferences, nxenesit poashtu do te paraqesin punimet e tyre rreth temes se Antikorrupsionit.