blog-img-medium-2094 blog-img-medium-2094-mobile
0 komente
24 Feb

Ceremonia përmbyllëse e aktiviteteve të projektit për internet të sigurt

Me datë 12.12.14 u mbajt ceremonia përmbyllëse e aktiviteteve të projektit “Promovimi i Përdorimit të Internetit në mënyrë të Sigurt dhe të përgjegjshme nga ana e Fëmijëve” për vitin 2014 i bërë nga Qendra për...

blog-img-medium-2098 blog-img-medium-2098-mobile
0 komente
24 Feb

Rreth 750 fëmijë të kryeqytetit edukohen për financat

Tash e pas, 750 fëmijë të kryeqytetit kanë mësuar edhe për temat financiare. Kjo, sipas një njoftimi për media, është mundësuar nga Qendra për Studime të Avancuara FIT, projekt ky i financuar nga Ambasada Amerikane...

blog-img-medium-387 blog-img-medium-387-mobile
0 komente
20 Oct

Prezantimet rreth Edukimit Financiar

blog-img-medium-373 blog-img-medium-373-mobile
1 koment
20 Oct

Aktiviteti me arkë