blog-img-medium-2078 blog-img-medium-2078-mobile
0 komente
24 Feb

Punëtori me bashkëpunëtorët e projektit “Promovimi i Përdorimit të Internetit në mënyrë të Sigurtë dhe të përgjegjshme nga ana e Fëmijëve”

Qendra për Studime të Avancuara FIT në bashkëpunim me Save the Children janë në vazhdimësi të projektit “Promovimi i Përdorimit të Internetit në mënyrë të Sigurtë dhe të përgjegjshme nga ana e Fëmijëve”. Bashkëpunimi me...

blog-img-medium-2089 blog-img-medium-2089-mobile
0 komente
24 Feb

Aktiviteti rreth Ditës së Internetit të Sigurt

Nxënësit e shkollave fillore me të cilat Qendra FIT bashkëpunon ("Naim Frashëri" Prishtinë, "Zekeria Rexha" Gjakovë, "Thimi Mitko" Gjilan, "Tefik Canga" Ferizaj, "Ramiz Sadiku" Pejë) kanë punuar së bashku rreth punimit të një posteri për...

blog-img-medium-2094 blog-img-medium-2094-mobile
0 komente
24 Feb

Ceremonia përmbyllëse e aktiviteteve të projektit për internet të sigurt

Me datë 12.12.14 u mbajt ceremonia përmbyllëse e aktiviteteve të projektit “Promovimi i Përdorimit të Internetit në mënyrë të Sigurt dhe të përgjegjshme nga ana e Fëmijëve” për vitin 2014 i bërë nga Qendra për...

blog-img-medium-2098 blog-img-medium-2098-mobile
0 komente
24 Feb

Rreth 750 fëmijë të kryeqytetit edukohen për financat

Tash e pas, 750 fëmijë të kryeqytetit kanë mësuar edhe për temat financiare. Kjo, sipas një njoftimi për media, është mundësuar nga Qendra për Studime të Avancuara FIT, projekt ky i financuar nga Ambasada Amerikane...